Liswood & Tache - BRAND BUILDERS

Hier bruist ons brein.
(Maar werken doen we voorlopig even thuis : ))

Bel of mail ons gerust

We staan - op veilige afstand - net zo graag tot uw dienst als tevoren. Of misschien nog liever, want we voelen als geen ander hoeveel bedrijven op dit moment nood hebben aan gepaste communicatie. Subtiel en genuanceerd. 

Bel ons dus gerust op 011 850 350. In veel gevallen kunnen we u zo al een heel eind op weg helpen. En nee, als constructief klankbord sturen u in deze omstandigheden echt geen factuur. Dat deden we sowieso al nooit.

Liswood & Tache cvba

'De Silo'

Schippersstraat 17

3500 Hasselt

België

 

Tel  +32 11 850 350

post@liswood-tache.com

 

______________________ 

Monoton 

'De Silo'

Schippersstraat 19

3500 Hasselt

België

Ino & Reserveringe

Tel +32 (0)11 27 91 56

www.monoton.be

letsmeet@monoton.be

 

______________________ 

Breng ons (voorlopig even g)een bezoek in 'De Silo'

Het gebouw waar we kantoor houden was vroeger een fabriek waar graan werd vermalen tot bloem. Het bevatte tal van graansilo's, vandaar de naam 'De Silo'. We zitten op de vierde verdieping, met een prachtig uitzicht over het Albertkanaal. 

Een gevarieerde bundel van creatieve bedrijven, waaronder onze zusterbedrijven Browsbox en Quodoc bewonen de rest van het gebouw, dat overigens ook een echt theater huisvest.

 

Op het gelijkvloers is er een trendy bar waar Hugo - aka Nol - eten en drank serveert. Het terras is dé ideale hang-out op een warme zomerdag.

Laat ons daar binnenkort zeker eens afspreken. Ik twijfel, maar denk niet dat er Corona op de kaart stond ;-) Nol ?

Unieke merken vragen een unieke aanpak

Onze missie is om unieke merken te creëren en te doen groeien.

Dus vertrekkende vanuit een sterke strategie (zowel online als

offline), gevolgd door een creatief concept en doeltreffend design,

tot het het daadwerkelijk op de wereld krijgen van de nodige

communicatiemiddelen.

Noem het hoe je wilt - naadloos geïntegreerd, 360 graden, crossover

of wat dan ook - uiteindelijk gaat het erom om uw boodschap met het

gewenste effect over te brengen bij de gewenste doelgroep. Dat doen we

door het vertellen van uw verhaal, het bouwen van uw merk.

Quartier Canal - Creatieve Hotspot hasselt

- Quartier Canal -

Van een desolaat industriegebied tot een creatieve en sectoroverschrijdende ontwikkelingszone. Quartier Canal, aan het Albertkanaal in Hasselt, profileert zich sterk als het bruisende hart van creatieve bedrijvigheid in de Limburgse hoofdstad. Anno 2019 is het oudste industriegebied van Hasselt een levendige plek waar verschillende sectoren elkaar vinden. “Quartier Canal is een verhaal van ‘ja en’ en niet van ‘ja maar’”, vertelt Ward Dumon, een van de drijvende krachten achter de site.

Quartier Canal strekt zich uit van de brug aan de Kempische Poort tot het Sas. Goed voor een kleine twee kilometer bedrijvigheid. Geen traditionele en steriele industriezone, maar een kruisbestuiving van creatief en zakelijk ondernemen

In Quartier Canal leven groothandelaars in staal en HVAC naast een carwash, een architectenbureau en een muziekcentrum. De site is niet alleen een mooi voorbeeld van ruimtelijk rendement, maar ook van sociaal engagement. Leven en laten leven. Het zaadje van Quartier Canal werd ongeveer tien jaar geleden geplant tijdens een ontmoeting tussen ondernemer Ward Dumon en architect Jo Berben (a2o architecten). Vandaag is het verhaal nog steeds in volle ontwikkeling.

Bron: omgevingvlaanderen.be