Liswood & Tache
menu icon
Liswood & Tache

browsbox

nummber 01

Intuitieve
online software

Browsbox is een online Nederlandstalig Content Management Systeem (CMS). U moet hiervoor dus geen software installeren.

nummber 02

Uw huisstijl
als leidraad

Onze grafisch ontwerpers integreren die met de grootste zorg in een paginaopbouw waar de bezoekers van uw site meteen hun weg in vinden.

nummber 03

Een plan op maat

Op basis van uw bedrijfsstrategie ontwikkelen wij samen met u een concreet plan van aanpak. Volledig afgestemd op uw wensen en verwachtingen.

Beheer moeiteloos uw eigen website

Intuïtief controlepaneel

Browsbox hanteert enkele eenvoudige basisprincipes om uw website te beheren. Met de intuïtieve modules beheert u de verschillende onderdelen van uw website (basispagina's, agenda, nieuws, fotoboek, ...).

De editor maakt deel uit van een module, hiermee kunt u de teksten van uw website gaan ingeven met het gebruiksgemak van een tekstverwerker.

Voor elke type informatie de juiste module

Browsbox werkt met modules, die zorgen ervoor dat u de inhoud eenmaal moet aanbrengen en dat het systeem deze op de juiste plaatsen en in de juiste lay-out op uw website publiceert.

Het gebruiksgemak van een tekstverwerker

De editor, die u in elke module terugvindt, is een online tekstverwerker. Hierin herkent u dezelfde functies als in een gewone tekstverwerker (tekst vet zetten, onderlijnen, centreren enz.).

Daarbovenop hebt u een waaier aan internetspecifieke functies; het invoegen van beeld- of filmmateriaal, het aanmaken van links naar andere pagina’s in uw website of andere websites op het internet, het aanmaken van e-maillinks, enz.

Ingebouwde helpfunctie

De ingebouwde helpfunctie biedt u ondersteuning en geeft u tal van nuttige tips tijdens het beheren van uw website.
Klik op het vraagteken naast elk onderdeel en kom te weten wat u wel en vooral... niet mag doen.

Publiceer YouTube filmpjes rechtstreeks in uw pagina’s

In de editor heeft u de mogelijkheid om YouTube-filmpjes rechtstreeks op een pagina plaatsen (Filmpje wordt dan afgespeeld via de YouTube server maar wordt geïntegreerd in uw pagina).

Integreer uw sociale media zoals Facebook, Twitter, …

Hebt u een Facebookpagina of twitteraccount? Beschikt u over een fotoarchief op Flickr of heeft u een eigen YouTube-kanaal ? Koppel deze dan op een eenvoudige manier aan uw website.

Browsbox voorziet automatisch het bijpassend icoon met link in uw lay-out.

Afbeeldingsbeheer met het pagina
’drag-and-drop’ systeem

Met de file manager voegt u makkelijk foto's en documenten toe aan uw website. Eens uw selectie gemaakt is, kunt u de volgorde bepalen door de items naar de juiste positie te slepen (drag-and-drop).

Handige extra tools

Ontdek ook de handige extra tools. Publiceer in een handomdraai uw openingsuren. Geef uw locatie via Google Maps weer. Analyseer het websitebezoek via de ingebouwde Google Analytics en nog veel meer …

Voorbeelden

Deze collega’s zijn al overtuigd. Wanneer mogen we u de kwaliteiten van Browsbox komen aantonen in een korte demo?

Probeer dit product nu

Ja, ik wil graag meer informatie over Browsbox.

Contacteer mij voor een vrijblijvende demo.

Gelieve alle velden in te vullen.

Of bel +32 11 850 350.

© 2019 Liswood & Tache | Privacyverklaring | Cms by Browsbox