LISWOOD & TACHE - BRAND BUILDERS 

Sterke Strategie.
Creatief Concept.
Doeltreffend Design.

Liswood & Tache - Brand Builders

Een breed pallet aan marketing- en communicatiediensten.

Zowel off- als online, B2B als B2C.

Sterke strategie

Sterke Strategie

Precies weten waar je naar toe wil is de eerste stap om er te geraken. En om alle betrokkenen in de richting van hetzelfde doel te laten werken.

Creatief Concept

Creatief Concept

Niemand weet waar ze vandaan komt en velen probeerden haar mysterie te ontrafelen. Tevergeefs. Maar één ding is zeker: creativiteit maakt het verschil.

Doeltreffend Design

Doeltreffend Design

We ontwikkelen voor u een unieke grafische identiteit die uw boodschap versterkt en die u altijd en overal herkenbaar maakt.

Precieze Productie

Precieze Productie

Het meest creatieve concept, een hoogst gesofisticeerde strategie, ze zijn allemaal waardeloos wanneer ze niet leverbaar zijn binnen de vooropgestelde timing en budget. 

ADVERTEER OP GOOGLE
met een gecertificeerde partner !

________________

Google Partner

De Google Partner-badge wordt enkel uitgereikt aan bedrijven met vaardigheden en expertise op het gebied van Google Ads. We zijn dan ook trots dat Liswood & Tache vanaf heden deel uitmaakt van dit select groepje bedrijven.

Onze Google specialist, heeft wekelijks contact met Google om het maximale rendement uit de advertentiecampagnes te halen.

Wanneer je dus voor ons kiest voor de opzet van advertentiecampagnes of rapportages, dan krijg je gegarandeerd kwaliteit in de plaats.