Online bestellen bij slager of delicatessenzaak.

Dat kan! Dankzij de handige mobiele toepassing die we ontwikkelden voor Vagro Vleeswaren & Delikatessen.

Deze vooraanstaande grossier in bereide vleeswaren en delicatessen uit Wommelgem selecteert voor slagers, versmarkten en delicatessenwinkels het beste wat de markt te bieden heeft; van een eenvoudig stuk spek tot het fijnste culinaire kant-en-klare gerecht.

 

Kwaliteit en service staan daarbij bovenaan het prioriteitenlijstje. Net daaronder komt “als eerste inspelen op nieuwe trends in de markt van de verse voeding.” Of zelf nieuwe trends zetten uiteraard. Want dat is wat Vagro hier wel degelijk doet.

Dankzij een mobiele applicatie kan je voortaan immers via je smartphone een bestelling plaatsen bij je slager of delicatessenzaak. 

 

Die ligt dan klaar op het moment dat het jou best past om ze af te halen. Vagro Vleeswaren & Delikatessen liet de toepassing ontwikkelen door Liswood & Tache en biedt ze aan aan zijn cliënteel van slagers en versmarkten. Daarmee versterken ze hun klantenbinding én helpen ze die klanten om hun online business te ontwikkelen. Zo wint de groothandel, de slager én de consument.

Voordelen van deze online bestelapplicatie:

  • Lage drempel voor de slager of delicatessenzaak om met online verkoop te starten.
  • De app is autonoom te gebruiken of kan gekoppeld worden aan de website
  • Het assortiment dat hij bij Vagro koopt is alvast in zijn webshop ingeladen
  • Hij kan zo veel eigen bereidingen of producten van andere leveranciers toevoegen
  • De kortere wachtrij in de winkel zorgt voor meer tevreden klanten
  • Grotere omzet omwille van mogelijkheid om online te bestellen én omdat twee op drie klanten bij het afhalen toch nog iets extra kopen.
  • De verplichte allergenen-informatie is dankzij deze app altijd up-to-date beschikbaar voor de eindgebruiker. Dat scheelt een berg administratie.
VAP online slager applicatie


Ook nood een online besteloplossing ?

Wij helpen u graag verder bij al uw marketing- en communicatiebehoeften.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of voor meer informatie.