Administratie in een handomdraai.

Producten online veel overzichtelijker presenteren

NSI is fabrikant van toetsenborden en trackballs die aan de meest veeleisende taken worden blootgesteld. De firma levert materiaal aan diverse industrieën zoals de marine, de medische sector, de constructie- en voedingssector en de militaire branche. NSI is een Belgisch bedrijf dat werd opgericht in 1986 en dertien medewerkers telt.


Onze klant of prospect  veel sneller en gemakkelijker het product laten vinden wat hij zoekt.

“We wilden onze producten online graag veel overzichtelijker presenteren zodat onze klant of prospect veel sneller en gemakkelijker zou vinden wat hij zoekt. En onze eigen administratie wilden we graag wat meer ontlasten door bijvoorbeeld de aanvraag voor een offerte efficiënter te laten verlopen. Op ons verlanglijstje stond ook dat we onze producten veel gemakkelijker wilden kunnen beheren en promoten via de sociale media. Met dat lijstje stapten we naar Liswood & Tache”, vertelt Ingrid Schepers van de afdeling Marketing & Sales.

NSI

Gebruiksgemak en efficiëntie

“Die uitdaging namen we graag aan”, blikt Kurt Deneire terug. Hij is projectmanager en vennoot van het communicatiebureau. “We bouwden voor NSI een website in Browsbox 4 en een custom product module waardoor de klant nu heel vlot een product kan toevoegen of wijzigen. Deze productmodule is gekoppeld aan een offerteformulier waarbij je als het ware kunt shoppen zonder te betalen. NSI ontvangt dat formulier met alle contactinfo van de klant en ziet onmiddellijk welke producten en productspecificaties de klant wenst. Een offerte opstellen is dan snel gebeurd.”

 

Tijd- en geldbesparing

“De nieuwe website die Liswood & Tache voor ons bouwde was dé oplossing voor onze problemen”, blikt Ingrid Schepers tevreden terug. “Dankzij dit nieuwe platform krijgt onze klant de informatie die hij wenst. Hij vindt veel gemakkelijker de info die hij zoekt en er is nu minder communicatie nodig om een offerte op te stellen. Doordat deze processen nu veel vlotter lopen, besparen we tijd en geld. We zijn dus zeer te spreken over onze samenwerking met het bureau Liswood & Tache”, besluit Ingrid Schepers.


Wilt u uw aanbod online ook overzichtelijker aan de man brengen?

Denkt u eraan om uw werking en administratie verder te vereenvoudigen en te automatiseren? Wij staan u graag bij met raad en daad in dit proces. Neem daarom vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.