Onze go-to partner voor onze marketingbehoeften

Stibbe is een vooraanstaand internationaal georiënteerd zakenadvocatenkantoor in de Benelux met hoofdkantoren in Amsterdam, Brussel en Luxemburg, en bijkantoren in Dubai, Londen en New York.

“Ons kantoor in Brussel is het grootste kantoor op de Belgische markt met meer dan 140 advocaten, inclusief 25 partners, en 100 personeelsleden. Onze advocaten werken in multidisciplinaire teams en leveren pragmatisch advies over de complexe juridische uitdagingen van onze cliënten”, vertelt Anke Van den Broeck, Head of Business Development bij Stibbe.


Stibbe ontwerp brochures door Liswood & Tache

Stibbe ontwerp brochures door Liswood & Tache

Liswood & Tache  helpt ons bij de creatie en coördinatie van een ruim aantal diverse marketingprojecten.

Een frisse wind

“Na enkele jaren kon de opmaak van ons marketingmateriaal wel een opfrisbeurt gebruiken. We kozen ervoor om voor deze opdracht in zee te gaan met L&T en zijn tot op heden nog steeds overtuigd van die beslissing ”, gaat Van den Broeck verder. “L&T helpt ons bij de creatie en coördinatie van een ruim aantal diverse marketingprojecten. Daarbij respecteert het bureau de huisstijl van Stibbe en slaagt het erin deze op een creatieve, doordachte en frisse manier in ons marketingmateriaal te verwerken.”

 

“We gingen met plezier de uitdaging aan om het marketingmateriaal van Stibbe een opfrisbeurt te geven. We denken creatieve concepten voor hen uit en zijn erin geslaagd om voor de frisse wind te zorgen waarnaar het kantoor op zoek was”, zegt Kurt Deneire, accountmanager en partner van Liswood & Tache. “We staan Stibbe bij in een brede waaier aan projecten, zoals het ontwerp van brochures, uitnodigingen, flyers, beursstanden en heel wat ander drukwerk.”

Garant voor kwaliteit

Anke Van den Broeck blikt tevreden terug op de samenwerking met L&T: “L&T denkt actief mee over de beste uitwerking van een project, geeft constructieve feedback en is zeer responsief. Het bureau staat garant voor kwaliteit en verrast ons met creatieve invalshoeken die ook door ons cliënteel worden gesmaakt”, besluit Van den Broeck.

Videoproductie (Eindejaarskaart)


Herkent u zich in de situatie van Stibbe?

Wij helpen u graag verder bij al uw marketing- en communicatiebehoeften.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of voor meer informatie.