Adverteren met Google AdWords

WAAROM ADVERTEREN VIA GOOGLE ?

________________

Mensen klikken veel sneller op zoekresultaten in Google die opvallen. Wanneer je adverteert via AdWords zal Google jouw advertentie meer doen opvallen dan de ‘organische’ zoekresultaten. Dit om er voor te zorgen dat er zeker op jouw advertentie geklikt wordt.

Het is dan ook een sterk kanaal om in je communicatiestrategie in te passen en zo nieuwe  bezoekers naar je website te sturen.

Kies voor de juiste campagne

Met Google AdWords kan je tekstadvertenties of beeldadvertenties tonen op Google en op andere websites binnen het display netwerk van Google. Maar er is nog meer mogelijk!

Adverteer ook op Youtube door jouw advertentiefilmpje te tonen alvorens de Youtube video begint te spelen.

Tracken van conversies

Wanneer je een advertentiecampagne opzet heb je meestal een doel voor ogen, een conversiedoel. Meer aanmeldingen op de nieuwsbrief, meer offerteaanvragen, meer bezoekers op een bepaalde pagina of simpelweg meer producten verkopen zijn allemaal voorbeelden van conversiedoelen.

Natuurlijk is het belangrijk om te weten hoe goed of hoe slecht je bezig bent. Daarom is het dus noodzakelijk om het aantal conversies te meten.

 

ADVERTEER OP GOOGLE
met een gecertificeerde partner !

________________

Google partnerbadge

De Google Partner-badge wordt enkel uitgereikt aan bedrijven met vaardigheden en expertise op het gebied van Google Ads. We zijn dan ook trots dat Liswood & Tache vanaf heden deel uitmaakt van dit select groepje bedrijven.

Onze Google specialist, heeft wekelijks contact met Google om het maximale rendement uit de advertentiecampagnes te halen.

Wanneer je dus voor ons kiest voor de opzet van advertentiecampagnes of rapportages, dan krijg je gegarandeerd kwaliteit in de plaats.