Liswood & Tache
menu icon
Liswood & Tache

Website versterkt en bevestigt mond-tot-mondreclame

Elastoflex Projects

Elastoflex Projects is gespecialiseerd in het elastische voegwerken en brandcompartimentering. Bij een excellente uitvoering zijn dit twee onzichtbare maar essentiële onderdelen van een gebouw.

 

Elastoflex Projects heeft op dit domein meer dan 20 jaar ervaring en expertise. In die tijd bouwde het bedrijf een langdurige vertrouwensrelatie op met diverse bouwbedrijven, projectontwikkelaars en beheerders van gebouwen.

 

Typisch voor dit soort bedrijven is dat de orderportefeuille gedurende jaren te vol is om zich zorgen te maken over commerciële communicatie. Mond-tot-mondreclame doet zijn werk, beter dan eender welk agentschap kan.

 

Toch is de website die we voor Elastoflex Projects ontwikkelden een belangrijk instrument om de mogelijkheden van van het bedrijf te illustreren. En om zo de mond-aan-mondreclame te versterken en te bevestigen. 

 

Niet elk bedrijf kan immers uitpakken met referenties als het hoofdkantoor van Arcelor Mittal en Glaxo Smith Kline, de nieuwe Justitiepaleizen in Antwerpen en Charleroi en tal van grote gebouwen in het hele land.

© 2019 Liswood & Tache | Privacyverklaring | Cms by Browsbox