Liswood & Tache
menu icon
Liswood & Tache

Nieuw: Authorised Habanos Distributor

Cubacigar Benelux

Hoe verbreed je je distributie in een selectieve maar groeiende markt? Hoe overtuig je de kleine tabakszaak om de stap te zetten naar een hoger marktsegment? Om te investeren in producten, winkelpresentatie en kennis? Weliswaar met uitzicht op doorgroeimogelijkheden tot Habanos Specialist.

 

Op basis van dit soort vragen ontwikkelde Liswood & Tache voor Cubacigar Benelux het concept “Authorised Habanos Distributor”. Een instapniveau voor de bekende tabak- en gemakzaken in Nederland.

 

Handgerolde Cubaanse sigaren zijn goed voor uw omzet.

 

De markt van de legendarische, handgerolde Cubaanse sigaren groeit al meerdere jaren op rij met meer dan 10%. En dat in een sterk dalende sigarenmarkt. Alles wijst er trouwens op dat die tendens zich ook in de komende jaren zal voortzetten. De interesse voorde zogenaamde longfillers blijft stijgen en de veeleisende consument is op zoek naar kwaliteit en een exclusieve beleving.

 

Naast acht Casas del Habano en een negentigtal Habanos Specialists in de Benelux was er daardoor zeker ruimte voor verbreding aan de “onderkantvan de markt. Door die nu te bedienen via een goed geselecteerde groep Authorised Habanos Distributors, speelt Cubacigar Benelux perfect in op de vraag van de groeiende groep van sigarenliefhebbers in België, Nederland en Luxemburg.

© 2019 Liswood & Tache | Privacyverklaring | Cms by Browsbox