Liswood & Tache
menu icon
Liswood & Tache

Light your email marketing with Sendtex

Sendtex

Beginner of ervaren gebruiker? Met het Sendtex 'drag-and-drop' systeem maakt u moeiteloos verbluffend professionele nieuwsbrieven.

 

Het geheim van Sendtex schuilt dan ook in zijn eenvoud en gebruiksgemak. Het opstellen van een nieuwsbrief verloopt daardoor heel intuïtief. Bovendien werden alle ‚overtollige’ functies bewust weggelaten. Dat zijn de extra mogelijkheden die de grotere pakketten zwaar maken, maar die het gros van de gebruikers toch nooit gebruiken. 

 

Explosieve groei op wereldwijde markt.

 

Dat er voor een dergelijk concept duidelijk een markt is bewijzen de cijfers. Zonder noemenswaardige marketing- of communicatie-inspanningen wist Sendtex in enkele jaren tijd een trouw klantenbestand op te bouwen in Vlaanderen en Nederland. 

 

Op 1 februari 2014 werd de Engelstalige versie op de wereld losgelaten. Eén maand later werden onze meest optimistische inschattingen al overtroffen. Iedere dag testen nieuwe gebruikers het systeem en komen er klanten bij uit alle hoeken van de wereld: van grote buur Duitsland over Frans-Guyana en Guadeloupe tot Canada. 

 

 Bekijk hier het demo-filmpje.

© 2019 Liswood & Tache | Privacyverklaring | Cms by Browsbox