Liswood & Tache
menu icon
Liswood & Tache

Kies je volgende bed op velda.net

Veldeman Group

Velda is de hoeksteen en het hart van Veldeman Bedding, een familiebedrijf met focus op de ontwikkeling en productie van hoogwaardige slaapsystemen voor het midden en hogere marktsegment.

 

De matrassen, lattenbodems en boxsprings van Velda vinden hun weg naar de consument via een uitgebreid netwerk van gespecialiseerde slaapadviseurs en meubelwinkels in heel Europa, waarin Velda zijn rol als sterk merk ten volle speelt.

 

Maar hoe presenteer je dan de grote portefeuille aan Velda-producten helder en duidelijk in een overzichtelijke website die verschilt van land tot land?

 

Dat was de uitdaging waarmee we werden geconfronteerd toen we de opdracht kregen om de nieuwe internationale Velda consumentenwebsite te ontwikkelen.

 

Voel je vrij om voor jezelf even te checken of we in ons opzet zijn geslaagd: kies je nieuwe bed op velda.net.

 

De reacties van het dealernetwerk waren unaniem positief. Het merk dat ze al zo lang trouw ondersteunden en mee hielpen opbouwen, werd eindelijk ook een echte lead generator. 

 

Bovendien is de website voor de dealers een betrouwbare en gemakkelijke bron van informatie dankzij het uitgebreide download center met diverse van documenten, variërend van prijslijsten tot drukklaar point-of-sale materiaal.

© 2019 Liswood & Tache | Privacyverklaring | Cms by Browsbox