Liswood & Tache
menu icon
Liswood & Tache

Joint-promotion met media-deal voor Chaumes Sneetjes

Bongrain

Toen we gevraagd werden om een ​​promotie-concept te ontwikkelen dat jongeren zou aanzetten om Chaumes in sneetjes te proberen, doken we onmiddellijk in onze keuken.

 

Twee dagen en een pak Chaumes ‘cheese pairings’ en proeverijen later, kwamen we uit die keuken met een gekweld brein (van alle dat stormen), geen enkel valabel idee en een keuken die gemakkelijker te vervangen zou zijn door een nieuwe dan te worden schoongemaakt.

 

AHA! Zou dat geen geweldige joint-promotion zijn?!?

 

Omwille van de bijzonder krappe timing was het niet gemakkelijk om de ideale partner voor een dergelijke campagne te vinden. Maar zodra we het zeer professionele en dynamische marketingteam van Eggo aan de lijn hadden, was de omvangrijke deal in enkele dagen rond

 

In ruil voor vijf volledig geïnstalleerde topkeukens nam Eggo de kaassneetjes van Chaumes op in zijn tv-spots, abribus-affichage en een uitgebreide online marketingcampagne. Daarnaast kregen de nieuwe Chaumes Sneetjes extra zichtbaarheid in de Eggo-showrooms en - nog belangrijker - in honderdduizenden bus-aan-bus-brochures die door Eggo werden verdeeld tijdens de periode van de campagne.

 

© 2019 Liswood & Tache | Privacyverklaring | Cms by Browsbox