Liswood & Tache
menu icon
Liswood & Tache

Hoe krijgen ze het in een fles?

Bohrmann & Bohrmann

Het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Ans en Sofie Bohrmann erfden van hun vader niet alleen zijn gulle lach en zijn hobby, maar ook zijn liefde voor het ondernemen. Drie jaar na zijn veel te vroege overlijden besluiten ze om er voluit voor te gaan. Om de wijngaarden van de familie beter op de kaart te zetten. En om vaders favoriete tijdverdrijf de toekomst te geven die het verdient.

 

Maar hoe doe je zoiets? Hoe zet je een activiteit die Dieter Bohrmann er ogenschijnlijk achteloos tussen zakenlunch en business trip bijnam professioneel in de markt? Onder welk merk? En hoe verhoudt dat merk zich dan tot de merknamen van de domeinen in Frankrijk en Portugal?

 

Op de nieuwe website vindt de bezoeker onmiddellijk zijn favoriete topwijn. Maar wordt hij ook geprikkeld om de pareltjes van dat andere domein te gaan ontdekken.

 

Zes maanden later is de eerste fase van het brand building proces afgerond. Onder de naam Bohrmann & Bohrmann, een krachtig logo en een sterk merkverhaal presenteren Ans en Sofie twee duidelijk onderscheiden wijngaarden met gemeenschappelijke familiale waarden.

 

Hiermee kunnen de zussen de band met de bestaande klanten opnieuw aanhalen en nieuwe klanten overtuigen. De eerste beursdeelnames onder de nieuwe naam waren een schot in de roos. Nieuw prikkelt sowieso, maar echt overtuigen doen het goed onderbouwde, authentieke verhaal en de sobere maar stijlvolle presentatie.

© 2019 Liswood & Tache | Privacyverklaring | Cms by Browsbox