Liswood & Tache
menu icon
Liswood & Tache

Gulden Bodem - Een gouden toekomst in het groen

Splendid Woningbouw

Tussen de Oude Tongersebaan, de Festraetstraat en de Luikersteenweg in Sint-Truiden, een beetje verborgen achter de woonlinten, ligt een spie typisch Haspengouws landschap. Landelijk, vlak, wijds en groen. Een aaneenschakeling van fruitvelden en open landbouwgebied. Een fiets- en wandelzone van dorp naar stad. Een Gulden Bodem om te wonen.

 

De ontwikkeling van de verkaveling Gulden Bodem past in een masterplan dat rekening houdt met de typische korrel en de eigenheid van het landschap. 

 

Bij de uitwerking van de plannen kozen opdrachtgever en architect er dan ook bewust voor om een rustige woonwijk te creëren met een grote diversiteit aan woningtypes rondom een centraal park en een boomgaard.

 

Dat de communicatie die visie moest weerspiegelen spreekt vanzelf. De frisse, eigentijdse key visual is gericht op actieve jonge gezinnen met opgroeiende kinderen, op zoek naar een groene, veilige woonomgeving. Op een steenworp van een breed aanbod aan winkels, onderwijs en ontspanningsmogelijkheden, vlakbij vlotte verbindingen naar Brussel, Leuven en Hasselt.

© 2019 Liswood & Tache | Privacyverklaring | Cms by Browsbox