Liswood & Tache
menu icon
Liswood & Tache

Browsbox 4.0

Browsbox

Dankzij Browsbox 4.0 wordt iets op je website zetten eindelijk even eenvoudig als een mailtje sturen. Of een bericht posten op Facebook.

 

Hoe dat komt zie je in dit filmpje (77 sec) >>

 


 

Je website is hét uithangbord van je bedrijf. En de vitrine. Heb je er geen dan besta je niet. Is ze verouderd, dan is dat meteen ook het beeld dat de bezoeker heeft van je product of dienst.

 

Maar het probleem met de meeste websites is dat het te moeilijk is om er iets nieuws op te zetten. Of dat je een nerd nodig hebt om dat voor jou te doen. Daarom zie je er tegenop en stel je het uit. En dan af. Terwijl je als onderneming wel vrolijk Twittert en je jongste veroveringen kwistig deelt op Facebook of Instagram. Want dat kan iedereen.

 

"Heel hoog tijd dus voor een website waar ook iedereen iets op kan posten. Maar dan écht iedereen, ook de bomma voor wie een tablet veel weg heeft van een schattig glimmend snijplankje."

 

 

Browsbox tablet snijplank

 

Daarom goten onze techneuten meer dan tien jaar Browsbox-ervaring en feedback van honderden klanten in een nieuwe generatie websites. In een tool waarin je nieuwe website makkelijk is opgezet, nog makkelijker is aangepast en makkelijk wordt gevonden door Google.

 

Maar vooral in een soort website waarvoor je hen gegarandeerd nooit meer nodig hebt om er iets nieuws op te posten. Want als er iets is waar nerds een hekel aan hebben, is het dat wel. Gewoon omdat ze niet begrijpen dat jij niet begrijpt hoe dat moet. Herkenbaar?

 

Hun antwoord? Browsbox 4.0.

 

Daarin werk je eindelijk rechtstreeks in de layout van je website. What you see is daardoor what you get. In tekstverwerking bestaat het al zo lang, bij websites is het blijkbaar revolutionair.


‘Het is pas goed als onze baas zonder hulp iets op onze eigen website kan posten’, was het motto van de programmeurs. ‘En zonder de layout om zeep te helpen.’ Waarbij ze met ‘goed’ eigenlijk bedoelden ‘fully idiot proof’.

 

Browsbox piece of cake

En dat lijkt hen gelukt, want de eerste Browsbox 4.0-sites rollen van de server. Met inhoud die er door Jan en Marianne wordt opgezet. Van kmo-ondernemer tot marketingmanager bij een internationale groep. Zonder voorkennis, behalve dan van hun eigen business.

 

En jij? Wanneer postte jij voor het laatst iets op je eigen website? En is die ook nog altijd niet leesbaar op een smartphone? Terwijl mobiel surfen juist exponentieel groeit.

 

Dan is het hoog tijd om werk te maken van je uithangbord. En van je vitrine! Want heel de wereld staat er bij en kijkt er naar.

 

 

Hoe makkelijk je nieuwe website echt kan zijn, zie je nu op

 

browsbox.com

 

 

© 2019 Liswood & Tache | Privacyverklaring | Cms by Browsbox