Liswood & Tache
menu icon
Liswood & Tache

70 jaar AGFA Structurix film

GE Measurement & Control

70 jaar AGFA Structurix film is een belangrijke mijlpaal voor GE Measurement & Control. Het bedrijf maakte daarom van de gelegenheid gebruik om zijn meest belangrijke en invloedrijke film-klanten te bedanken voor hun jarenlange loyaliteit en steun.

 

Klanten uit de hele wereld werden uitgenodigd voor een exclusief evenement, georganiseerd in het historische centrum van Antwerpen en het werelderfgoed van de stad Brugge.

 

Een nalatenschap van 70 jaar Kwaliteit, Deskundigheid en Betrouwbaarheid in de wereld van Non Destructive Testing.

 

Deze Film Channel Partner Meeting was - naast het feestvieren uiteraard - een ideale gelegenheid om een ​​open dialoog op te starten over het gebruik van film voor testing-toepassingen in het hedendaagse bedrijfsleven. Verder was het een unieke kans voor de genodigden om nieuwe leden van het GE Executive Leadership Team te ontmoeten.

 

Liswood & Tache creëerde het overkoepelend grafisch thema voor dit feestjaar en paste het toe op een breed scala aan communicatiemiddelen, variërend van on- en offline uitnodigingen tot een speciale website, naadloos geïntegreerd in de GE Measurement & Control website.

 

Een belangrijk nevenproject  was de ontwikkeling van een snel en eenvoudig hulpmiddel om de blootstelling te berekenen van GE Structurix Films, zowel voor Isotopes en X-Ray. Deze app is beschikbaar in de Google Play en de Apple App Store.

 

© 2019 Liswood & Tache | Privacyverklaring | Cms by Browsbox