Liswood & Tache
menu icon
Liswood & Tache

Over ons

Na 13 jaar samenleven in zuiver creatief geluk, bundelden Commun•Sense and Kixx hun activiteiten in één nieuw bedrijf; Liswood & Tache.

 

Commun•Sense werd opgericht in 1996 door Koen Van Lishout. Al snel werd het bureau een succesvolle directmarketing-partner voor bedrijven als GE Security, DVV Verzekeringen, Mobistar en de Britse luchtvaartmaatschappij bmi British Midland.

 

Ook vanaf het begin maakten bedrijven als Bosch Powertools gebruik van de andere specialiteit van het agentschap: Brand Activation. En meer dan twintig jaar later doen ze dat nog steeds. (bedankt jongens!)

 

Gezond verstand, creatief, resultaatgericht, flexibel, full service

 

In 2000 leidde de groeiende vraag naar online communicatie tot de geboorte van zusterbedrijf Kixx, met als ondertitel 'Commun•Sense in New Media'. Met een duidelijke focus op webdesign en online marketing slaagde Luc Vlekken erin om een ​​bloeiend bedrijf uit de grond te stampen met klanten over de hele wereld.

 

Maar anno 2016 zijn on- en offline marketing één. En uw website is daarin slechts één van uw communicatiekanalen. Al groeit het belang daarvan nog met de dag.

 

Noem het hoe u wilt - naadloos geïntegreerd, 360 graden, crossover of wat dan ook - uiteindelijk gaat het erom om uw boodschap met het gewenste effect over te brengen bij de gewenste doelgroep.

 

Dat doen we door het vertellen van uw verhaal, het bouwen van uw merk en het laten groeien van uw business.

 

geschiedenis

© 2019 Liswood & Tache | Privacyverklaring | Cms by Browsbox