Liswood & Tache
menu icon
Liswood & Tache

Het hoogste wat u op het vlak van merkopbouw kan bereiken is eigenaar zijn van een woord in de geest van uw cliënteel. Niets gesofisticeerd of uitgevonden, gewoon een simpel woord. Recht uit het woordenboek.

 

Zoals het woord ‘veiligheid' bijvoorbeeld, als je in de auto-industrie zit. Of ‘opzoeken’, voor een internetbedrijfje. Iemand een idee? Google het anders maar eens.

 

Hoe u zover geraakt is een kwestie van een heldere strategie, focus en discipline.

 

Op basis van een eenvoudige maar duidelijke boodschap, een sterke marketingstrategie en een creatief communicatieplan ontwikkelt Liswood & Tache de fundamenten waarop uw merk zich kan ontwikkelen, groeien en bloeien.

 

Dat kan gaan van een onderscheidende merknaam, een duidelijke merkbelofte en een authentiek merkverhaal tot de strikt zakelijke stimulans van uw verkoop.

 

Online strategie

Digitaal is het nieuwe normaal. Geen marketing- of communicatiestrategie meer zonder een stevig onderbouwd online luik dus.

 

Ook voor uw online strategie stelt Liswood & Tache duidelijke doelstellingen en welomschreven doelgroepen centraal in een zorgvuldig geselecteerde combinatie van marketingtools. 

 

Uw website in uw communicatiestrategie

Uw website is er daar vanzelfsprekend één van, maar altijd als onderdeel van uw totale communicatiemix. Want een website hebben is één, er (veel) volk naar toe krijgen nog heel wat anders. 

 

U surft toch ook niet spontaan naar willekeurige websites alsof u doelloos door een winkelstraat slentert? 

 

Wanneer bezocht u zonder aanleiding nog eens een website van een van uw belangrijkste klanten of leveranciers? Inderdaad: niet. Een website zonder gepaste communicatiestrategie is dan ook als een mailing zonder adressenlijst of een reclamespot zonder mediaplan.

 

Wat met sociale media?

Sociale media hebben elk hun eigen publiek, werkwijze en potentieel. Bovendien komen er continu nieuwe sociale media bij en verdwijnen er ook weer. Dus waar moet u op inzetten? En hoe begint u aan een social media strategie? 

 

Dat vertellen we u graag aan de hand van inspirerende voorbeelden en do’s & dont’s uit eigen ervaring. 

 

Dus als u toe bent aan een echt crossmediale marketing- en communicatiestrategie, kom dan zeker eens praten. Dat kost niets, dus uw ROI ligt bij voorbaat hoger dan verwacht. Bel 011-850 350 en vraag naar Kurt.

 

Nota: de 'wet van de focus’ waar we hierboven naar verwijzen is slechts één van de "22 onwrikbare wetten van de marketing", zoals meesterlijk beschreven door Al Ries en Jack Trout. Een boekje dat zeker het lezen waard is.

 

 

Brand Building - Liswood & Tache

heldere strategie

© 2019 Liswood & Tache | Privacyverklaring | Cms by Browsbox