Liswood & Tache
menu icon
Liswood & Tache

Diensten

Efficiënte productie

Productie in de communicatiesector is een vak apart. Deadlines zijn sowieso krap en creatieve geesten willen altijd nog wel dat streepje verder gaan. Maar met meer dan 20 jaar internationale ervaring in dit vak kennen we het klappen van de zweep. Zowel off- als online. 

 

Ons creatief team van grafisch ontwerpers, copywriters en webdesigners zet uw marketingstrategie professioneel en efficiënt om in pakkende communicatie. 

 

En voor hetgeen we niet in huis hebben selecteren onze account managers met zorg de meest geschikte partners voor uw specifieke opdracht. Een catwalk-fotograaf is nu eenmaal geen food-specialist, digitaal of klassiek drukwerk hebben elk hun eigen voordelen en communicatie via sociale media vraagt een andere insteek dan de inhoud van uw website.

 

Daarom hebt u bij Liswood & Tache van briefing tot oplevering één aanspreekpunt. Hij of zij verdiept zich in uw business en kent uw dossiers door en door. Hij spreekt uw jargon maar vertaalt dat even vlot naar grafici, copywriters, drukkers, web-developers of social media specialisten.

 

Zo verzekeren we u maximale efficiëntie, want na een tijdje hebt u aan twee woorden genoeg om die volgende campagne in gang te zetten. En bent u er zeker van dat uw communicatie perfect in lijn ligt met uw strategie, huisstijl en commerciële doelstellingen.

efficiënte productie

© 2019 Liswood & Tache | Privacyverklaring | Cms by Browsbox