Liswood & Tache
menu icon
Liswood & Tache

Creatief marketing- en communicatieconcept

Liswood & Tache ontwikkelt crossmediale creatieve concepten die uw merk op een unieke manier in de markt zetten.Een sterk creatief marketingconcept haalt de essentie uit uw boodschap en vertaalt die in een onderscheidend visueel beeld en een makkelijk door te vertellen verhaal. 

 

Daarmee starten we de conversatie die uw klanten aanmoedigt om uw merk te ontdekken, er fan van te worden en er trouw aan te blijven. Ook in B2B.

 

Die conversatie moet interessant, aantrekkelijk, verrassend, uitdagend, empathisch en zo veel meer zijn. Net zoals in real life. Maar bovenal moet ze authentiek zijn. Want alleen een authentiek verhaal is in staat een sterk merk te dragen. 

 

In combinatie met een heldere strategie stelt uw uniek creatief concept u in staat om een relatie op lange termijn aan te gaan met uw individuele klant. En om op het juiste moment, met behulp van het juiste medium en de juiste woorden met hem in dialoog te gaan. Iets wat hij bijzonder weet te waarderen, net als in het echte leven.

Online creatief concept

On- en offline vloeien steeds meer in elkaar over. Zeker met de exponentiële groei van het mobiele internetgebruik. Probeer u daarom bij het bedenken van een concept voor uw website uw doelgroep te voor te stellen. En dat mag u heel letterlijk nemen. 

 

De beste websites zijn gebaseerd op een eenvoudig concept, uitgewerkt tot in de kleinste details

 

Stel u iemand voor die u kent en die uw toekomstige website bezoekt. Waar doet hij dat? En wanneer? Kruip in zijn huid om uit te vinden waar hij naar op zoek is. En hoe hij moet navigeren om de antwoorden op zijn vragen te vinden. 

Hoe lost u de verwachtingen van de bezoekers van uw website in?

Dé fundamentele vraag die iedere bezoeker van uw website zich stelt ​​is: “What’s in it for me?”

Pas wanneer u deze vraag in duidelijke en eenvoudige bewoordingen kan beantwoorden, bent u op de goede weg. Zodra een bezoeker gemakkelijk zijn weg vindt naar de informatie, producten of diensten die hij zoekt, lost u zijn verwachtingen in. En zal hij graag terug naar uw website komen.

Welke informatie publiceert u op uw website?

Content is king. De kwaliteit van de informatie op uw website is van veel groter belang dan het uiterlijk ervan. Dus pas als u precies weet wat uw publiek zoekt, kunt u beginnen met de onderwerpen te inventariseren en de exacte inhoud van elk item uit te werken.

 

Dankzij deze relevante content zullen nieuwe bezoekers automatisch - en met een beetje hulp van Google - hun weg naar uw site. 

Nood aan een creatief marketing- of communicatieconcept? 

En wilt u weten hoe dat on- en offline kan worden toegepast? Dat vertellen we u graag in een inspirerend gesprek. Interesse? Contacteer ons dan voor een afspraak.

 


Brand Activation - Liswood & Tache 

 

creatief concept

© 2019 Liswood & Tache | Privacyverklaring | Cms by Browsbox