Liswood & Tache marketing- en communicatietools

Naam?

Liswood & Tache

Reden van bestaan? 

Merken bouwen.

Hoe? 

Met doeltreffende marketing- en communicatiestrategieën, onderscheidende creatieve concepten en sterk inhoudelijk en grafisch werk.

Wat?

De juiste marketing- en communicatietools op maat, en op het juiste moment. Een nieuw merk op de wereld zetten vraagt nu eenmaal andere materialen en middelen dan een bestaand merk laten groeien. Of een tanend merk te revitaliseren.


Team Solvimus

⎯⎯⎯⎯  Case in de kijker  ⎯⎯⎯

SOLVIMUS
Advocaten of Ondernemers?

Samen naar oplossingen zoeken, dat is het DNA van Solvimus. Maar hoe leg je dat uit aan een buitenwereld die van ‘advocaten’ een heel ander beeld heeft?

Die uitdaging wierp Michaël Warson ons op een blauwe maandag voor de voeten. Want ondanks zijn track record op het domein van bemiddeling, een bedrijfsnaam die geen ruimte laat voor twijfel en de bijhorende tagline ‘Advocaten en Bemiddelaars’, moesten Michaël en C° telkens opnieuw uitleggen dat ze een atypisch advocatenkantoor waren.

Waar onze klanten enthousiast van worden ...

Wie die klanten zoal zijn ...

Liswood & Tache - Brand Builders

Tijd voor een babbel ?

Bel +32 11 850 350

Sterke Strategie

STERKE STRATEGIE

______

Precies weten waar je naar toe wil is de eerste stap om er te geraken. En om alle betrokkenen in de richting van hetzelfde doel te laten werken.

Daarom begint onze reis met u altijd met de strategie. Is die helder? Dan is de creatieve briefing dat ook.

Creatief Concept

CREATIEF CONCEPT

______

Niemand weet waar ze vandaan komt en velen probeerden haar mysterie te ontrafelen. Tevergeefs. Maar één ding is zeker: creativiteit maakt het verschil.

Samen met een heldere strategie stelt uw creatief concept u in staat om een relatie aan te gaan met uw klant.

Doeltreffend Design

DOELTREFFEND DESIGN

______

Wervend grafisch design stelt u in staat om uw klanten aan te zetten tot actie en hen trouw te maken aan uw merk.

Want hoe beter uw klanten zich kunnen identificeren met uw merk, hoe groter de kans dat ze uw boodschap mee gaan helpen uitdragen.

Precieze Productiie

PRECIEZE ON- EN OFFLINE PRODUCTIE

______

Het meest creatieve concept, het award-winnende ontwerp, een hoogst gesofisticeerde strategie, ze zijn allemaal waardeloos wanneer ze niet leverbaar zijn binnen de vooropgestelde timing en budget. Of het nu on- of offline is.